500 g udbenet lammebov
½ l. afkog af benet eller 1 bouillonterning og vand
100 g løg
1 spsk  olie
1 stangkanel
2-3 spsk  karry
300 g tomater
 evt. lidt soltørrede tomater
 salt
 friskkværnet hvid peber
 
Tilbehør: 
41/2 dl  ris, gerne parboiled
250 g gulerod, skåret i terninger
40 g rosiner
1 kg spidskål eller et lille  hvidkål
Skær lammekødet i store  terninger. Pil og halver løget fra top til rod. 
Varm olien i en bredbundet gryde og brun kødet heri. Tilsæt løg, karry, kanel og bland det hele godt. Tilsæt vand og bouillonterning samt evt. tørrede tomater. Lad kødet simre under låg i ca. 35 minutter. 
Skræl gulerødderne og skær dem i små terninger. Hæld rosinerne i en sigte og over hæld dem med kogende vand. Kog risene efter anvisningen på pakken og tilsæt gulerodsterningerne de sidste 2-3 minutter af kogetiden. 
Smag til med salt og bland rosinerne i risen. Anret det hele i et varmt fad. 
Kålen skæres i passende stykker og koger i 4-5 minutter i 6 dl kogende vand med ½ tsk   salt. Hæld kålen i en sigte og lad den dryppe af. Skær tomaterne i halve og læg dem i gryden med lammekød, hvor de blot lige skal have varmen. 
Smag til med salt og peber. Anret kålen i et varmt fad. Hæld kødblandingen over og server risene til.