1000 g  lammebov med ben 
1 l vand 
2 tsk  salt 
5-6 hvide peberkorn 
1-2 tsk  rosmarin 
2-3 citronskiver  
500 g  kiwifrugter 
2 spsk  honning 
1-2 spsk  mynte, hakket 
1 tsk  rosmarin, hakket 
 salt
 peber 
Bring vand og salt i kog.  Læg kødet i det kogende vand, så er du fri for at skumme. Bring det i kog igen. Læg peberkorn, rosmarin og citronskiver  i. Kog ca. 1 time. 
Lad kødet køle af. 
Skræl kiwifrugterne. Del 2 af dem i både. Mix resten til puré. Mål 1 dl af suppen fra kødet op i en gryde. Bring suppen i kog.  Tilsæt kiwipuré, honning, mynte, rosmarin og evt. lidt salt og peber. Tilsæt kiwibådene og lad saucen køle af.
Server kødet i skiver  sammen med saucen samt kogte kartofler, sukkerærter og cherrytomater. 
Tips: Du kan også bruge lammeryg eller blandet forkød af lam til denne ret.