500 g udbenet lammekølle 
2 løg 
1 lille stykke frisk ingefær 
2 fed hvidløg 
2 spsk smør 
3 spsk tomatpuré 
2 spsk karry 
½ tsk stødt koriander 
1 hel kanel 
200 g langkornede ris 
1 tsk salt 
½ tsk friskkværnet sort peber 
1 bundt mynte
Kødet tørres grundigt med en hårdt opvredet klud og skæres i smalle strimler. 
Løg og hvidløg pilles, ingefæren skrælles. 
Løg og ingefær hakkes fint. 
Smørret smeltes, og kødet brunes ad flere gange. 
Løg og ingefær vendes i, og hvidløgsfeddene presses ned i gryden. 
Tomatpuréen røres i, og alt simrer sammen i 2 minutter. 
Krydderierne og 1 liter vand tilsættes, alt bringes i kog og koges derefter 30 minutter for svag varme. 
Risene røres i efter de 30 minutter, og alt koges under låg og for svag varme i 20 minutter og smages derefter til med salt og peber. 
Mynten skylles, slynges tør, bladene plukkes af stilkene og snittes i fine strimler. Kanelstangen tages op af gryden, og den snittede mynte drysses over.