Logo

Lammekoteletter i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 lammekoteletter
2 løg
4 tomater
4 peberfrugter
2 spsk smør
salt
1 tsk timian
1 tsk rosenpaprika

Ovnen forvarmes til 180ºC. Løgene pilles og skæres i skiver, der deles i ringe. Tomaterne ridses i kryds, skoldes, flås, befries for stilkfæste og skæres i terninger. Peberfrugterne flækkes, befries for kerner og skylles

1 spsk smør smeltes i en gryde og løgringene svitses let. Tomaterne tilsættes og snurrer sammen med løgene i 5 minutter. Peberfrugterne tilsættes og alt svitses sammen i 1 - 2 minutter.

Lammekoteletterne lægges i en smurt bradepande. Grøntsagsblandingen fordeles over koteletterne. Alt krydres med salt, timian og paprika. 1 kop vand tilsættes og koteletterne sættes i ovnen 30 - 40 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.340 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her