8 dobbelte lammekoteletter
½ fed hvidløg
salt og peber
 
Sauce: 
6 tomater (evt. en dåse flåede tomater uden væde)
1 løg
½ spsk olie
1 dl  hvidløg
10 sorte oliven
½ tsk rosmarin
salt og peber
Tomaterne skoldes, flås og skæres i kvarte. Løget skæres i tern og svitses i olien. Tomater og hvidvin tilsættes og saucen småkoger under låg 3-4 min. 
Oliven hakkes og tilsættes sammen med rosmarin. Saucen smages til med salt og peber. 
Koteletterne snittes i fedtkanten, gnides med hvidløg og steges samlet på højkant 2-3 min på en god varm pande. Koteletterne lægges ned, drysses med salt og brunes 1 min på hver side. 
Tomatsaucen kommes i bunden af et fladt ovnfast fad. koteletterne lægges ned i saucen, evt. taglagt med fedtkanten øverst. 
Gratineres i ovnen 10-15 min. ved 225ºC til koteletterne er møre.