400 g  lammelever 
3 løg 
2 spsk  olivenolie 
1 ½ dl  tomatpuré 
½ tsk  tørret basilikum 
½ knust lauerbærblad 
1-2 hvidløg 
2 spsk  hvedemel 
3 dl  bouillon 
2 tsk  Maizenamel 
1 dl  fløde 
 salt
 peber 
Pil et løg, hak det fint og steg det i lidt af olien. 
Tilsæt tomatpuré, krydderier og de pressede fed hvidløg. 
Hæld bouillonen over og lad det småkoge under låg i ca 15 min. 
Skær imens leveren i tynde strimler og vend dem i hvedemel, salt og peber. 
Pil de sidste 2 løg og snit dem groft.
Varm resten af olien i en stegepande og steg lever og løg heri.
Hæld lever og løg i saucen. 
Rør Maizenamelet ud i fløden og jævn retten hermed.
Serveres med ris.