Logo

Lammepate 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 løg
750 g fårefars
1 ½ dl hvidvin
10 enebær
1 tsk rosmarin
1 tsk husblaspulver eller 2 blade
1 tsk salt
groftkværnet peber

Løget hakkes fint og røres med farsen og hvidvin.
Enebær knuses i en morter og tilsættes sammen ed rosmarin, husblaspulver, salt og peber.
husblasblade udblødes 5 min. i koldt vand inden de røres i farsen.

Champignon hakkes groft og svitses på en tør pande.
Champignon røres i farsen.

Farsen kommes i en porcelænsform eller aluform.
Folie lægges over.

Stilles i ovnen 1 time ved 175ºC.

Pateen afkøles under let pres, så den bliver mere skærefast.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.768 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her