5oo g lammebov i store terninger 
100 g marinerede hvidløg 
1 stortløg 
200 g squash 
250 g champingnons 
2 spsk olie 
50 g hvedemel 
25 g smør 					 	
Vend lammekødet i melet og brun det godt i olie på en pande. 
Krydder med salt og peber. 
Kom kødet i en gryde. 
Tilsæt det hakkede løg og vand, så det dækker. 
Lad dette simre under låg i 45 min.
Rens champignonerne og halvér de største. 
Skær squash i skiver og lad hvidløgene dryppe af. 
Rist alle ingredienserne i halvdelen af smørret på en pande. 
Hæld dette i lammeragouten og lad det koge med de sidste 5 min. 
Skum ragouten for evt. urenheder og tilsæt resten af smørret. 
Smag den til med salt og peber.
Tips: de marinerede hvidløg kan skiftes ud med forårsløg eller nye løg skåret i kvarte