400 g ferske lammesteaks
 timian
 salt
 peber
6 fed hvidløg
1 ½ dl  lamme- eller hønsebouillon
¼ dl  piskefløde
 
tomater: 
2 store tomater
1 fed hvidløg
2 små kvist e timian
 groft salt
 
Bulgur: 
½ dl  knækkede hvedekerner
1 dl  bulgur
3 dl  grønsagsbouillon
100 g ekstra fine grønne ærter
3-4 fintsnittede forårsløg
 salt
 peber
 persille
Læg de knækkede hvedekerner i blød natten over. Skær toppen af tomaterne. Del hvidløget i kvarte og stik hvidløg samt timian ned i tomaterne. Bag tomaterne 1 time ved 150 º
Kog hvedekerner og bulgur 10 min. i bouillon. Kom ærter samt forårsløg ved og lad det trække 5 min. Drys med hakket persille og smag til med salt og peber.
Kog hvidløgsfedene i lammebouillon, til de er møre. Blend hvidløg, lammebouillon samt piskefløde og smag til med salt og peber.
Steg steak’sene 2-3 min. på hver side, krydr med timian, salt og peber og lad dem hvile nogle min. inden servering. Anret lammesteaksene sammen med de bagte tomater, et top af bulgur samt hvidløgssauce.