Logo

Lemvigs stegte sild i krydderlage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Julesild, der smager godt hele året.
10 dobb. sildefilet
3 dl tomatpure ( ketchup)
1 dl olie
¾ dl eddike
1 tsk sennep
1 tsk karry
5-6 spsk sukker
2 store løg, finthakket

 
Steg sildefileterne
Bland krydderierne sammen og hæld dem over de stegte sild.
Stilles køligt. Kan spises efter 1 døgn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 443 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her