680 g kalvelever
2 store løg
hvedemel til jævning
salt, peber, paprika
1 gulerod
5 modne tomater
2 dl skummet mælk
1 spsk tomatpure
1 dl A 38 ( Ymer )
evt. timian og merian
persille
Rens leveren for hinder og åregange og skær den i fingertykke strimler.
Læg det i koldt vand ca. 10 min. lad det dryppe godt af på køkkenrulle.
Skær pillede løg i ringe og rist dem let i bouillon i en gryde.
Drys leverstrimlerne med kryderierne og rist dem over ret stærk varme i
bouillonen, læg dem sammen med løgene.
Kom mælken i gryden sammen med løg og lever, skold og flå tomaterne, skær dem i mindre stykker og hæld også dem i gryden sammen med tomatpure.
Smages til med krydderierne.
Kog 2-3 minutter, rør A 38 i og evt. anret leverretten med friskklippet
persille og server salat til.