Logo

Lever Stroganoff

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

680 g kalvelever 
2 store løg 
hvedemel til jævning 
salt, peber, paprika 
1 gulerod 
5 modne tomater 
2 dl skummet mælk 
1 spsk tomatpure 
1 dl A 38 ( Ymer ) 
evt. timian og merian 
persille
 
Rens leveren for hinder og åregange og skær den i fingertykke strimler.
Læg det i koldt vand ca. 10 min. lad det dryppe godt af på køkkenrulle.
Skær pillede løg i ringe og rist dem let i bouillon i en gryde.
Drys leverstrimlerne med kryderierne og rist dem over ret stærk varme i
bouillonen, læg dem sammen med løgene.
Kom mælken i gryden sammen med løg og lever, skold og flå tomaterne, skær dem i mindre stykker og hæld også dem i gryden sammen med tomatpure.
Smages til med krydderierne.
Kog 2-3 minutter, rør A 38 i og evt. anret leverretten med friskklippet
persille og server salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.392 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal vi have atomkraft som energikilde i Danmark?
Effektiv reklame - klik her