Logo

Leverpostej 8

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg lever
1 ½ kg spæk
6 løg
9 ansjoser
9 æg
40 g salt
¾ l. fløde
4 spsk hvedemel
Evt allehånde
Bacon
 
Lever, spæk, ansjoser og løg hakkes
Blandes med æg, fløde, hvedemel og krydderier
Det fyldes i  ½ l. foliebakker og dækkes med bacon.
Bager i vandbad ca. 50 minutter ved 180°C.
Kan fryses i rå tilstand

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.017 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her