150 g hakket spæk 
350 g hakket lever 
2 spsk hvedemel 
2 dl mælk 
1 helt æg 
1 spsk salt 
1 nip peber 
1 nip muskat 
2 spsk fint revet løg 
1 rund ovnfast skål med lodrette sider - ca. 15 cm i diameter 
Kom ca. 2 spsk hakket spæk i en skål. 
Mikrobølg ved 440 Watt i 2 min. eller til det er smeltet. 
Drys hvedemel over, rør rundt til det er opsuget af spækket. 
Tilsæt mælk og mikrobølg uden låg, ved 900 Wat i 2 min. 
Pisk godt i jævningen til den er ensartet. 
Tilsæt krydderier, løg samt æg og pisk det godt sammen. 
Rør spæk og lever i. 
Kom leverpostejen i en rund ovnfast skål med lodrette sider og mikrobølg uden låg ved 900 Watt i 5 min. og derefter på 440 Watt i 10-12 min. 
I en kombinationsovnn mikrobølges først ved 900 Watt i 5 min. og dernæst på Kombination grill+250 Watt mikrobølger i 20 min. 
Lad postejen hvile i 5 min., og mærk så efter om den er gennembagt. 
Serveres med stegt bacon. 
6 skiver sliced bacon lægges på en tallerken eller et tærte-fad. 
Dæk med bagepapir eller mikrobølgefilm. Stil tallerkenen på glastallerkenen og mikrobølg ved 900 Watt i 4-6 min. afhængig af hvor sprøde de skal være. 
Læg bacon på et stykke fedtsugende papir et par minutter. 
Pynt leverpostejen med bacon.