Logo

Mandagssteg - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rester af oksekødet dagen derpå har faet det hverdagsagtige navn.

 

Beregn 2 skiver stegt oksesteg pr. person

250 g champignoner

2 ½ dl sauce

2 syltede agurker

Kartoffelmos:

1 kg kartofler

2 ½ dl mælk

50 g smør

salt og peber

2 æg

 

Læg kødskiverne i et ovnfast fad.

Rist skivede champignoner i lidt smør og fordel dem på kødet.

Hak de syltede agurker og bland dem i saucen.

Fordel saucen over kødskiverne.

 

Kartoffelmos: Kog kartoflerne og mos dem.

Rør smør og mælk i og pisk æggene i til sidst.

Fordel mosen over kød og sauce og læg smørklatter på.

Sæt fadet i ovnen ved 200°C i 20-30 minutter.

Mandagsmiddagen kan serveres.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.224 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her