Logo

Marinerede sild, gammeldaws

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 5 personer

3 stk sildefileter
ca. 5 spsk sukker
½ dl vand
2 dl eddike
10 hele sorte peberkorn
6 hele allerhåndefrø
2 stk laurbærblade

Skyl de udvandede sildefileter i koldt vand, tør dem godt og skær dem i skrå stykker af passende størrelse. Bland alle ingredienserne til marinade i en gryde og bring det i kog. Lad det koge til sukkeret er smeltet. Stil marinaden til afkøling. Når den er helt kold, hældes den over silden, som helst skal have lov til at trække i lagen et køligt sted natten over, inden den spises. Pynt med tynde løgringe lige inden serveringen.
Kan fryses i 3-4 uger.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 773 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her