Logo

Marineret og grillet lam - glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lam, gjort mør med en marinade af olivenolie, citron, rosmarin og hvidløg. Denne ret er det helt rigtige til en sommerfest. 

 
1 lille lammekølle (cirka 1 kg med ben)
4 fed hvidløg, skåret i skiver
1 spiseskefuld tørret rosmarin
6 spiseskefulde olivenolie
Saften fra 1 citron
1 teskefuld stødt spidskommen
Salt og peber efter behag 
 
Åbn lammekøllen og skær nogle ridser i kødet med en skarp kniv.
Læg hvidløgsstykker og rosmarin ind i snittene.
Lav marinaden i en skål ved at blande olivenolie, citronsaft, stødt spidskommen, salt og peber sammen.
Læg kødet i marinaden og lad det hvile mindst 1 time.
Tag kødet op af marinaden og træk det på et velsmurt stegespid og placer det 10-15 com over det glødende kul.
Lad det stege cirka 10 minutter på hver side, indtil det er medium stegt. Stænk af og til marinade over det.
 
370 kcal; 35 g protein; 25 g fedt, heraf 8 g mættet 0 g kulhydrat; 0 g fibre; 123 mg natrium; 21 mg kalcium

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.076 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her