Logo

Medisterpølsering

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hvedemel
20 g gær
1 tsk sukker
1 knsp. salt
1 dl lunken mælk
1 æg
50 g smør
en ring røget medister

Margarinen smuldres i melet.
Gæren udrøres i mælken og kommes i.
Sukker, salt og æg tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Skindet tages af den røgede medister, dejen rulles ud og medisteren pakkes helt ind deri.
Hæver i ca. 1 time og bages 40 minutter ved 190ºC.
Serveres med sennep, ketchup og en skål salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 524 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Prepper du? (forbereder dig på krise)
Effektiv reklame - klik her