250 g  magert hakket svinekød (max. 10% fedt)
1 løg 
1 fed hvidløg 
½ spsk  olie 
½ dl  tomatpure 
2 tsk  kryddermix (fx taco)
 evt. 1 lille  moden mango 
 salt
 peber 
6 tacoskaller 
 
Tomatrelish: 
3-4 tomater (250 g) 
1 lille løg (evt. salatløg) 
200 g  majskerner 
 
Dressing: 
1 tsk  appelsinskal 
1 spsk  vineddike 
1 spsk  appelsinsaft 
1 ½ spsk  olie 
 salt
 peber 
 
Tilbehør: 
 peberfrugt 
 bønnespirer 
 evt. 1 spsk reven ost 
Skær et låg af tomaterne. Pres dem fri for kerner og skær tomatkødet i små terninger. Pil og hak løget. Bland tomater, løg og majskerner. Riv appelsinskallen og bland alle ingredienserne til dressingen sammen. Smag til med salt og peber. 
Hæld den over grønsagerne og bland det godt. Hak løg og hvidløg fint. Kom olien på en pande og varm den godt op. Svits løg og kød ved god varme under jævnlig omrøring.  
Tilsæt tomatpure, kryddermix, evt. mangostrimler, salt og peber og lad det små stege i 3-4 minutter. Smag til med salt og peber. Kom kød fyldet i tacoskallerne og pynt med strimler af peberfrugt, bønnespirer samt eventuelt lidt reven ost. Hæld væden fra tomatrelishen og server den til.