2-3 grillede kyllinglår pr. person
 
Salsa: 
½ finhakket, rød peber
½ finhakket, grøn peber
1 finthakket løg
4 grovhakkede tomater
1 tsk  chilipulver
 salt
 saften av ½ lime
1-2 finhakkede chilipeber
 
Guacamole: 
2 avocado
saften af 1 lille citron eller lime
2-4 rød/grøn chilipepper
1 finthakket løg
2-3 hakkede tomater
et lille bundt frisk koriander
 
Kyllingelårene varmes i ovnen ved 200°C i ca. 15 minutter eller til de er gennemvarme. 
Smør barbecuesauce på efter at de er stegt.
Salsa:
Bland peber, løg, tomater og krydderi godt i en skål. 
Smag til med salt, limesaft og chilipeber. 
(Ønsker du en stærkere salsa, så kom lidt mere chilipeber i.)
Guacamole:
Mos avocadoerne med en gaffel og bland med citron-/limesaft, chilipeber, løg, tomater og hakket, frisk koriander. 
Smag til med lidt salt og nykværnet peber. 
Server kyllinglår med salsa, guacamole, majs, salat, tortillachips og tortillas.