Perfekte som snacks til drinks eller som mellemmåltid. 
 
25 g gær 
2 dl lunkent vand 
½ dl olivenolie 
½ tsk salt 
3 ½-4 dl hvedemel 
1 ½-2 dl grahamsmel 
1 dl mild chilisauce 
1 mango 
2 bananer 
½ ananas 
1 rødløg 
200 g blød gedeost, camembert eller gorgonzola 
frisk oregano eller basilikum 
 
Rør gæren ud i vandet og tilsæt olivenolie, salt og hvedemel. 
Ælt dejen sammen og lad den hæve tildækket i ½ time. 
Skær frugterne i bidder og løget i ringe. 
Ælt dejen igennem på et meldrysset bord, og del den i 20 stykker. 
Tril dem til boller, rul dem ud og læg dem på en bageplade. 
Smør chilisaucen på og fordel frugter, løgringe og ost på pizzaerne. 
Lad dem hæve i yderligere 20 minutter. 
Bag dem i ovnen ved 200°C i ca. 15 minutter. 
Pynt med friske krydderurter. 
Det er også meget fint at lægge salami under osten.