Logo

Mirabelle marmelade, rød 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 g mirabeller  
1 dl friskpresset appelsinsaft   
400 g sukker  
evt. geleringsmiddel
 
Skyl mirabellerne, halver dem og fjern stenene.
Kom mirabeller, appelsinsaft, vand og sukker i en gryde og bring det langsomt i kog. Småkog marmeladen uden låg i ca. 20 minutter.
Pisk marmeladen igennem.
Tilsæt evt. geleringsmiddel, hvis der ønskes en tykkere konsistens.
Kom marmeladen på rengjorte glas og luk til.
Opbevares mørkt og køligt.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 662 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tærte med ost og tomater samt Abrikosis med hindbærpuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os