Logo

Mousaka af oksekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
16o gram oksekød (tatarkød)
100 gr. løg
200 gr, auberginer
130 gr. græsk yoghurt (gerne o,1 procent fedt)
1 dåse hakkede tomater
hvidløg
salt, peber
god balsamico eddike

Oksekødet svitses samen med løg i lidt balsamicoeddike. De hakkede tomater tilsættes sammen med salt, peber og hvidløg og koger i ca. 10 inutter.
Auberginerne skæres i tynde skiver og brunes på en tør pande. Lægges derefter i et ovfast fad skiftesvis med tomatsaucen. Youghurten smages til med salt, peber og hvidløg og lægges oven på retten der sættes i en 200ºC varm ovn i godt 30 minutter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 438 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad er vigtigst efter valget?





Effektiv reklame - klik her