Logo

Nakkefilet stegt som vildt - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En populær gæsteret, som kan serveres med halve æbler, gelé, tyttebær og Waldorfsalat.

 

Til 8-10 personer

2 kg nakkefilet

salt og peber

8-10 knuste enebær

6-7 skiver røget bacon

4-5 spsk smør

½ liter bouillon

½ liter fløde

ribs- eller rønnebærgelé

tyttebær

 

Gnid kødstykket med salt, peber og knust enebær.

Omvikl kødstykket med baconskiver og snør med bomuldsgarn.

Smelt fedtstoffet gyldent og brun kødet på alle sider.

Hæld ca. 2 dl af bouillonen ved og lad kødet stege i 1 ½ time.

Vend kødet når ca. halvdelen af stegetiden er gået.

Tag kødet op og hold det varmt.

Kom resten af bouillonen og fløden i stegeskyen og bring den i kog.

Jævn saucen og smag til med ribs- eller rønnebærgelé.

Skær kødet i skiver og server det med halve æbler med tyttebær eller gelé.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (33 stemmer)
Siden er blevet set 18.766 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
517728-04-2016 08:53:27
15618-05-2011 18:41:42 lissy olesen
Bare rigtig god.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her