Logo

Nakkekoteletter med selleri og honning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-5 nakkekoteletter

1 lille knoldselleri

2 spsk smør eller olie

1 dl eddike

3 spsk honning

salt og peber

 

Sellerien skrælles, flækkes, skæres i skiver og lægges i et ildfast fad.

Koteletterne krydres med salt og peber og lægges henover sellerien.

Det må godt pakkes lidt tæt.

Fadet sættes i ovn ved 200°C i 10 min.

Fedtstof, honning og eddike lunes i en gryde og hæld henover koteletterne.

Dæmp varmen til 180°C, læg et stykke folie henover med lille åbning, og lad koteletterne simre ca. en time.

Smager dejligt sammen med kogte eller pasta.

 

Server også en god remoulade til:

1 spsk sennep

2 spsk god mayonnaise

2 spsk cremefraiche, kvark eller et andet surmælksprodukt

4-5 syltede asiestykker

3 syltede agurker

1 lille revet løg

1 spsk kapers

 

Asier og agurker skæres i fine stykker og blandes med de øvrige ingredienser.

Giv et godt klip grønt henover - gerne karse - og server til nakkekoteletterne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 883 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her