Logo

Nem juledessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ liter vaniljeis,
150 g marcipan,
ca. ½ dl Peter Heering likør,
6 kirsebær med stilk (kan købes i glas).

Desserten anrettes på glas-asietter, og må først tilberedes kort inden serveringen, men alt kan gøres parat.
På hver anretning lægges en skive vaniljeis, herover en skive marcipan. Peter Heering likøren hældes over, og dekoreres på toppen med et kirsebær. Eller man kan drysse med lidt bitter, reven chokolade.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.175 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her