200 g cous-cous gryn 
1 agurk 
1 gul peberfrugt 
2 kødfulde tomater 
2 citroner 
1 bundt mynte 
2 spsk olivenolie 
¼ l tomatsaft 
7 fed hvidløg 
Paprika 
Salt - friskkværnet peber 
Kog cous-cous grynene og afkøl dem. 
Bland citronens saft med olien og tomatsaften. 
Knus hvidløgene og tilsæt dem. 
Lad de kolde cous-cous gryn trække en halv times tid i dressingen. 
Skræl agurken og skær den i små tern. 
Fjern peberfrugtens frøstol og skær frugten i tern. 
Skold tomaterne og træk skindet af. 
Fjern kernerne og hak tomaten. 
Bland grønsagene med cous-cous'en. 
Smag til med paprika, salt og peber. 
Riv bladene af myntestænglen og strø dem over salaten. 
Den smager bedst, når den er kold.