200 g Cous-Cous gryn  
1 Gul peberfrugt  
2 Citroner  
2 spskf Olivenolie  
7 Fed Hvidløg   
Salt 
friskkværnet peber  
 
1 Agurk  
2 Kødfulde tomater  
1 bundt Mynte  
¼ l Tomatsaft  
Paprika  
 
Kog Cous-Cous grynene og afkøl dem. 
Bland citronens saft med olien og tomatsaften. 
Knus hvidløgene og tilsæt dem. 
Lad de kolde Cous-Cous gryn trække en halv times tid i dressingen. 
Skræl agurken og skær den i små tern. 
Fjern peberfrugtens frøstol og skær frugten i tern. 
Skold tomaterne og træk skindet af. 
Fjern kernerne og hak tomaten. 
Bland grønsagene med Cous-Cous'en. 
Smag til med paprika, salt og peber. 
Riv bladene af myntestænglen og strø dem over salaten. 
Den smager bedst, når den er kold.