4 kg  oksebov
 salt
 peber
 smør til stegning
3 små squash
1 stor aubergine
16 skalotteløg
5 gulerødder
2 persillerod
1 fl. rødvin
5 dl  kalvefond
Brun okseboven i en tykbundet gryde, krydr med salt og peber og kom stegen i en bradepande. Læg de rensede, skyllede grønsager omkring stegen og sæt den i en forvarmet ovn ved 180°C i 10 min. 
Hæld rødvinen ved og lad stegen stege videre i 15 min. 
Tag grønsagerne op med en hulske. Hæld fonden ved stegen og sæt den i ovnen igen i 30-45 min. Lun grønsagerne med de sidste 10 min. 
Tag grønsagerne og stegen op og jævn skyen til sauce.
Anretning:
Anret stegen i skiver på et fad med grønsagerne ved. 
Server saucen separat og giv kartofler og eventuelt grøn salat som tilbehør.