1 kop hvedemel
knsp. cayennepeber
100 g smør
150 g ganske stærk revet ost
50 små fyldte grønne oliven
1 æg pisket let sammen
valmue frø
Bland hvedemel, peber og smør sammen.
Tilsæt osten og arbejd med dejgen på en melet overflade til den hænger
sammen og er glat på overfalden.
Dæk dejen til og stil i køleskab en halv time.
Dræn oliven på en stykke køkkenrulle.
Rul dejen ud, evt. mellem to stykker olieret papir indtil den er 3 mm tyk.
Skær 4 cm runde stykker ud og placer en oliven på hver. Fold dejen
rundt om oliven og form en kugle.
Dyp toppen af kuglen først i ægget og derefter i valmuefrø.
Placer dem på en smurt bradepande.
Dæk dem til og stil dem igen i køleskab i en halv time.
Bag derefter i en middel varm ovn ca 15 minutter eller til de er pæn
gyldenbrune på toppen.