4 svinekoteletter 
3 spsk  hvedemel 
1 æggeblomme 
50 g  mandelflager 
40 g  smør/margarine 
300 g  syltede sure kirsebær (fra glas) 
1 tsk  sukker 
1 tsk  Maizenamel 
4 cl. cognac 
Gnid koteletterne med peber. 
Bland hvedemel og salt på en tallerken. 
Pisk æggeblomme på en anden tallerken. 
Læg mandelflagerne på en tredie. 
Vend først koteletterne i hvedemel, derefter i æg og til sidst i mandlerne. Steg dem 5 min på hver side i smør på en pande. 
Læg koteletterne i et dybt fad og hold dem varme. 
Lad kirsebærrene dryppe godt af (gem saften) og varm dem derefter igennem på panden. 
Kom 3 spsk kirsebærsaft i en lille  skål.  
Hæld resten på panden. 
Smag den evt. til med lidt sukker og jævn med Maizenamelet, der er rørt ud i de 3 spsk salt. 
Hæld saucen ved koteletterne . 
Lun cognac'en fx. i en potageske og hæld den forsigtigt over koteletterne ved serveringen og antænd den!