½ kg rødspættefilet
1 ½ dl tør hvidvin
½ tsk groft salt
180 gram rejer
½ kg champignoner
50 gram smør
2 dl piskefløde
1 tsk hvedemel
½ tsk groft salt
hvidt peber
evt. lidt citronsaft
Til gratinering:
100 gram revet mild ost
2 spsk rasp
25 gram smør
Til pynt: Rejer
Tilbehør: Flüte
Rul fiskefileterne med skindsiden indad.
Damp dem i en tykbundet gryde, i hvidvin tilsat salt i ca. 5 min. under låg. Læg fiskefileterne i et ovnfast fad og drys rejerne over.
Skær champignoner i skiver, og svits dem i smør.
Hæld fløde og fiskesuppe ved, drys hvedemel over.
Kog stuvningen lidt ind, smag til og hæld den over.
Gratiner retten øverst i ovnen til den er gylden, ca. 10-20 min. ved 225ºC.