Logo

Ostegratineret fiskefilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg rødspættefilet
1 ½ dl tør hvidvin
½ tsk groft salt
180 gram rejer
½ kg champignoner
50 gram smør
2 dl piskefløde
1 tsk hvedemel
½ tsk groft salt
hvidt peber
evt. lidt citronsaft
 
Til gratinering:
100 gram revet mild ost
2 spsk rasp
25 gram smør
 
Til pynt: Rejer
Tilbehør: Flüte
 
Rul fiskefileterne med skindsiden indad.
Damp dem i en tykbundet gryde, i hvidvin tilsat salt i ca. 5 min. under låg. Læg fiskefileterne i et ovnfast fad og drys rejerne over.
Skær champignoner i skiver, og svits dem i smør.
Hæld fløde og fiskesuppe ved, drys hvedemel over.
Kog stuvningen lidt ind, smag til og hæld den over.
Gratiner retten øverst i ovnen til den er gylden, ca. 10-20 min. ved 225ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 863 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her