Logo

Ovnsyltede blommer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 1/2 kg sveskeblommer
1 kg sukker
1 tsk konserveringsvæske

Tænd ovnen og indstil den på 150°.

Skyl blommerne. Prik dem med en gaffel.
Læg dem lagvis i bradepanden eller stort ovnfast fad med sukkeret.

Dæk bradepanden/fadet med folie.

Sæt blommerne midt i ovnen i 1 1/2-2 timer, til de er møre, men stadig hele, og sukkeret er smeltet.

Tag dem ud, tilsæt konserveringsvæske og hæld blommerne med saft på rengjorte glas. Tilbind straks.
Hæld 1 dl rom, cognac eller armagnac over blommerne, når de er taget ud af ovnen, og inden de hældes på glas.

En nem og fin vinterdessert, blot serveret med råcreme, evt. let frossen, flødeskum, eller blot naturel. 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (20 stemmer)
Siden er blevet set 5.283 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mandelkager med marinerede jordbærTætte mandelkager og friske jordbær marinerede med frisk mynte eller citronmelisse - en...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os