Logo

Ovnsyltede mirabeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

ca. 1 portion

1 kg Mirabeller
650-700 g sukker
evt. 1 tsk Atamon (for holdbarhedens skyld)
evt. 2 spsk blommebrændevin

Prik mirabellerne med en gaffel.

Læg dem lagvis i en ovnfast skål med sukker mellem lagene.

Dæk fadet med låg eller alufolie.

Bag dem ved 150ºC i ca. 60 min., til blommerne er møre.

De må ikke miste faconen, og alt sukkeret skal være smeltet.

Tjek efter en halv time og igen hvert kvarter.

Tilsæt Atamon og flot dig evt med blommebrændevin (Vieille Prune, Slivovits) eller cognac/rom.


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 966 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fromage med kardemommeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os