Logo

Ovnsyltet rabarber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 kg rabarberstilke  
1 1/2 kg sukker  
2 tsk vanilje  
2 tsk Atamonpulver eller 4 tsk flydende
 
De rensede stilke flækkes, hvis de er tykke og snittes fint.
De lægges i Atamonskyllede krukker lagvis med sukker, vanilje og Atamon.
Hvis det kniber med pladsen, stilles de lunt til de falder sammen.
Krukkerne sættes utildækkede i en lun ovn ved 125°C i ca. 2 timer, til stilkene er møre.
Der røres om i kompotten.
Kanten på krukkerne renses med Atamonvædet vat. Krukkerne lukkes og opbevares koldt.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 489 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kylling med spinat + Ferskengratin·med småkagerMeget nemt og meget lækkert. Næsten uden besvær får du pikante, saftige kyllingelår +...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os