Logo

Påskeæg med lysegrønne mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g ren, rå marcipan
1-2 spsk revet skal af appelsin
appelsinlikør
50 g finthakkede mandler
evt. lidt grøn frugtfarve

Ælt marcipanen med appelsinskal og likør, og tril den til æg.
Gnid evt. de hakkede mandler i lidt farve og tryk dem fast i æggenes overflade


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 909 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her