Logo

Pære-figenchutney med løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 løg skåret i tynde både
1/2 finthakket rød chili
500 g modne pærer skåret i både
100 g figner skåret i strimler
saft fra en usprøjtet appelsin
200 g rørsukker
1 dl æblecidereddike
Maldon salt og friskkværnet peber
Atamon eller spiritus til skylning af glas
 
Gør alle ingredienserne i stand og kom dem i en gryde.
Lad chutneyen simre ved svag varme i 20-30 minutter.
Rør et par gange undervejs.
Hæld chutneyen på skoldede glas, skyllet med Atamon og luk til med det
samme.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 430 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Abrikoser med sveskecoulisAbrikoser med sveskecoulis er et eksempel på, hvordan to meget søde frugter kan give...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os