Logo

Pære-ingefærmarmelade i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1/2 kg pærer
10 g frisk ingefær
1/2 citron
2 spsk vand
200 g sukker
evt. gelerings og konserveringsmiddel

Skræl pærerne og fjern kernehusene.
Skær pærerne i små stykker og bland dem i en skål med 2 tsk fintrevet ingefær og citronskal, 1 spsk citronsaft og vand.
Læg låg på og giv det 5 min ved fuld efekt 600w.
Tilsæt sukker, rør rundt og giv det ca. 5 min. mere.
Tilsæt evt. gelerings og konserveringsmiddel rørt op med lidt sukker og fyld marmeladen på et rent glas, der lukkes til med det samme.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 247 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rosinbrød med rabarberkompotEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os