Logo

Pæresaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 kg meget modne og velsmagende pærer
2-3 dl vand
saft fra en usprøjtet citron
2 vaniljestænger
3-400 g rørsukker pr. l. siet saft
Atamon eller spiritus til skylning af flasker
 
Skær pærerne i små stykker, og kog dem op sammen med vand og
citronsaft, til saften er trængt ud.
Hæng mosen til afdrypning i et klæde lagt over et dørslag.
Skrab kornene ud af vaniljestængerne, og tilsæt korn, stænger og sukker.
Kog saften op igen, skum den, og hæld den på skoldede flasker skyllet med
Atamon eller spiritus.
Luk flaskerne til med det samme.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 649 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær romaineEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os