1 kg kyllinge- eller kaninkød (evt. en blanding af begge dele), skåret i gode tern 
salt og friskkværnet sort peber 
6 spsk olivenolie 
2 finthakkede fed hvidløg 
175 g ærter 
225 g snittede grønne bønner eller kogte hestebønner 
4 store flåede og hakkede tomater 
1 spsk paprika 
450 g risotto-ris 
2-3 safrantråde 
1 ¼ l hønsefond 
evt lidt skaldyr 
Både af 2 citroner 
Krydr kanin- og/eller kyllingestykkerne med salt og peber. 
Opvarm olien i en stor paella-pande og sauter kødet i ca. 10 min., mens du jævnligt vender det. 
Rør resten af ingredienserne i og bring det hele i kog. 
Skru ned for varmen og lad paella' en simre i 30 minutter til risene er møre og har suget væsken. 
Tag panden af varmen og lad paella' en trække under låg i ca min. så risene svulmer lidt op. 
--