Logo

Panerede lammesteaks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 lammesteaks
salt
peber
1 æg
2 spsk rasp
30 g smør

Drys salt og peber på steaksene. Vend dem først i sammenpisket æg og så rasp. Lad dem hvile et øjeblik så paneringen når at sætte sig. Steg steaksene på en pande ved jævn varme i 2-3 min. på hver side. Serveres med tilbehøret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 639 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du økologisk mælk?
Effektiv reklame - klik her