Logo

Panerede nakkekoteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ dl rasp
salt, peber
4 nakkekoteletter
1 stk æg
20 g smør
 
Bland rasp, salt og peber i en skål.
Vend koteletterne i sammenpisket æg og 2 spsk vand, og derefter i
raspblandingen.
Steg koteletterne ved svag varme 4-5 minutter på hver side.
Serveres evt. med ovnkartofler og krydret blomkål

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.652 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her