2 svinekoteletter uden ben á ca. 175 g
1 dl  cornflakes (evt. rasp)
1 spsk  parmesanost
1 spsk  persille
15 g  smør eller margarine
 
Ris: 
3 dl  vand eller bouillon
2 dl  ris
¼ tsk  gurkemeje
 
Tilbehør: 
250 g  kogte broccoli
Kom cornflakes i en plastpose. Knus dem med en kagerulle. 
Tilsæt hakket persille, ost, salt og peber. 
Snit fedtkanten 4-5 steder på koteletterne, og tryk paneringen ind i kødet. 
Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande ved god varme. 
Brun koteletterne ca. 2 minutter på hver side, se til at paneringen ikke bliver for mørk. 
Skru ned på svag/middel varme, og lad dem stege færdige, ca. 3 minutter på hver side.
Gurkemeje-ris:
Bring vandet i kog, og tilsæt ris, gurkemeje og salt. 
Kog under tætsluttende låg i 12 minutter. 
Lad risene trække, mens retten gøres færdig. 
Tips: Skær fedtkanten fra inden paneringen. Så vil fedtindholdet i retten falde.