Logo

Paprikagryde med kalkun 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 løg
1 bøtte cheasy
1 l vand
3 rød peber
kalkun kød
1 chili peber
1 tsk paprika
 
Skær løg, kød og rød peberfrugt i tern.
Svits dem i margarine.
Når kødet er gennemstegt tages det af panden.
Bland cheasy med vand og rør til der ikke er flere klumper i.
Hæld det over løg og peberfrugt.
Når det koger kommes kødet i igen.
Lad det koge op.
Spis ris til.
 
Tips: Hvis man ikke er til stærk mad, så kom ikke chili i.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 485 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Valnødder med kvark og honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!