Logo

Pasta med oksekød i strimler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

to personer

pasta
8 stk delte sherry tomater
2 dl god rødvin
2 grene frisk rosmarin
1 friskrevet parmesanost
300 g oksekød i strimler
2 fed fintsnittede hvidløg
olivenolie
salt og peber

Kog pastaen efter anvisning i en gryde med kogende letsaltet vand. Svits kødet i lidt varm olivenolie i ca. 2 minutter. Tag kødet fra og hold det lunt. Tilsæt hvidløg, rosmarin, rødvin og tomater på panden. Kog det igennem i 5 minutter. Krydr med salt og peber. Kom kødet tilbage på panden. Hæld vandet fra pastaen og vend det hele sammen. Server med friskrevet parmesanost.
--
Husk den rødvin man anvender i sin mad, skal altid være en rødvin af den kvalitet man også vil nyde er glas af! -hvad skal den ellers i maden?

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.548 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her