Logo

Pastagratin med røget medister

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
400 g pasta
300 g røget medister
olie
1 hønsebouillonterning
1 ds hakkede tomater
1 pastinak
1 stilk bladsilleri
1 fed presset hvidløg
1 løg
4 dl ost med smag
 
Kog pastaen efter anvisning på pakken.
Skær pølsen i cm tykke stave og svits dem hurtigt i ganske lidt fedt stof.
Hæld tomaterne op i en gryde og rør terningen i.
Rens grønsagerne, pastinakken skal rivet roft og bladsellerien skæres i
strimler.
Pil og hak løget.
Læg grønsagerne i gryden sammen med hvidløg.
Rør rundt og lad saucen simre i ca. 15 min.
Læg pølse og pasta i et fad i et ovnfast fad og fordel saucen over.
Drys med lidt revet ost imellem lagene.
Drys med rigeligt ost oven på.
Stil fadet i ovnen ved 225ºC til retten er gemmenvarm og den er gylden på toppen.
Server med grøn salat til 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 983 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1339917-05-2022 14:19:05 Camilla
Lækkert tak for opskrift

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her