Fyld: 
24 pastakonkylier 
250 g magert hakket oksekød 
1 æg 
2 spsk tomatkoncentrat 
1 spsk fint klippet frisk oregano 
1 dl grønsagsbouillon (vand+terni) 
½ tsk salt 
friskkværnet peber 
Sauce: 
1 dåse grofthakkede tomater (400gr.) 
1 tsk tomatkoncentrat 
2 skive hvidløg 
1 dl grønsagsbouillon 
Pynt: 
25 g Parmasanost (friskrevet) 
25 g Mozzarellaost 
Farsen røres sammen og hviler i ca. ½ time. 
Ingredienserne til saucen koges sammen i en gryde og hældes i et ovnfast fad. 
Konkylierne fyldes med farsen og sættes i fadet. 
Hver konkylie drysses med ost. Fadet stilles i en 200ºC varm ovn, først i 20-25 min. med folie eller låg, derefter 10 min. uden folie/låg, til osten er gylden. 
Spises med flûtes og en skål blandet salat.