Logo

Peberfrugter med ricotta, gedeost og mascarpone

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Peberfrugter med ricotta, gedeost og mascarpone

150 g frisk gedeost

75 g mascarpone

75 g ricotta

1 fed hvidløg, revet

havsalt og peber

1 lille bdt purløg

1 dåse hele, flåede peberfrugter, ca. 10 stk

 

Pres gedeost gennem en finmasket sigte.

Bland den med mascarpone, ricotta og revet hvidløg.

Smag til med salt og hvid peber.

Tag lidt purløgsstrå fra, snit resten fint og vend det i ostemassen.

Fyld hver peberfrugt med lidt ostecreme.

Pynt med purløgstrå.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 923 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolade skildpadde sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!