Logo

Pebermyntefiduser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 æggehvide.
340 g flormelis.
et par dråber pebermynteessens.
et par dråber rød og grøn frugtfarve (valgfrit).
55 g mørk chokolade.
 
Læg bagepapir på en bageplade.
Pisk æggehviden let i en skål, til den er luftig, men ikke stiv.
Sigt flormelis ned i skålen, og rør det sammen med æggehviden med en grydeske, til det er stift.
Ælt pebermyntessensen i og del blandingen i tre dele.
Ælt frugtfarven i hver af de to dele.
Tril massen til små kugler.
Tryk kuglerne flade med en gaffel, og lad dem størkne i 24 timer.
Smelt chokoladen i en skål over en gryde med simrende vand.
Dyp nogle af de færdige fiduser i chokoladen. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 885 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her