Logo

Pikant svinelever i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g lever
hvedemel
1 løg
500 g champignon
50 g smør
salt
peber
1 dl tomatpure

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Skær leveren ud i strimler, vend dem i hvedemel tilsat salt og peber. Brun dem på en pande i fedtstof. Skær de rensede champignon i skiver og svits dem sammen med hakkede løg. Kom det hele i stegesoen. Hæld tomatpure ved og steg retten i ca. 30 minutter ved 200 º

Serveres med kartoffelmos eller spaghetti.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her