Logo

Pimientos de padrón

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En herlig sag af bittesmå salte peberfrugter, der giver tørst.
"Unas pican, otros no" - Der kan være en "pikant" tapas imellem, advarer Antonio.
 
Tag et par håndfulde af de smukke små, grønne peberfrugter og hæld dem i meget varm olivenolie - gerne i en fri­turegryde.
Friter dem i ca. 5 minutter, tag dem op og dryp af.
Anret på et serveringsfad og drys masser af groft salt over.
Serveres rygende varme!


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.088 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, hvem har gjort det bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her